عنوان: بررسی اثر فرایند انجماد بر کیفیت خمیر و کیک بدون گلوتن غنیشده با کنسانتره پروتئینی دانه کدو | Title: Effect of freezing on the quality of batter and resulting gluten free cake enriched with pumpkin seed protein concentrate |
نویسندگان: مهران اعلمی، هدی ملکیتبریزی | Author(s): Mehran Aalami, Hoda Maleki Tabrizi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 52-324-93 | Finding source: Research project, No: 93-324-52 |
واژه های کلیدی: سلیاک، گلوتن، خمیر منجمد، کنسانتره پروتئینی دانه کدو، صمغ زانتان | Keywords: Celiac disease, Frozen batter, Gluten-free, Pumpkin seed protein concentrate, Xanthan gum |
دانلود | ِDownload |
عنوان: استفاده از آرد چربی گرفته جوانه گندم به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز |
Title: Application of defatted wheat germ flour as |
نویسندگان: مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، مهشید رهبری |
Author(s): Mehran Aalami, Alireza Sadeghi Mahoonak, Mahdi Kashaninejad, Mahshid Rahbari |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 9-305-91 |
Finding source: Research project, No: 91-305-9 |
واژه های کلیدی: آرد چربی گرفته جوانه گندم، جایگزین تخم مرغ، سس مایونز، صمغ زانتان |
Keywords: Defatted wheat germ flour, Egg substitute, Mayonnaise, Xanthan gum |
دانلود | ِDownload |
عنوان: استفاده از آرد بدون چربی و پروتئین جوانه گندم در فرمولاسیون فراورده های آردی |
Title: Application of defatted wheat germ flour in bakery products |
نویسندگان: مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، مهشید رهبری، سید سهیل امیری عقدایی |
Authors: Mehran alami, Mahdi kashaninejad, Alireza sadeghi mahoonak, Mahshid Rahbari, Seid Soheil Amiri Aghdaie |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 5-291-90 |
Findeing Source: Reserach project No: 90-291-5 |
واژه های کلیدی: آرد بدون چربی جوانه گندم، کیک اسفنجی، نان حجیم، ترانس گلوتومیناز میکروبی |
Keywords: |
دانلود | Download |
883 :تعداد دفعات بازید