عنوان: کاربرد نانو سیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله برای فرآوری حرارتی آب گوجهفرنگی | Title: Application of nanofluids in a shell and tube heat exchanger for thermal processing of tomato juice |
نویسندگان: سیدمهدی جعفری، سیدیوسف پورمیر، محمد گنجه، فریناز صارمنژاد، سیدسجاد جباری | Author(s): S.M. Jafari, S.Y. Pourmir, M. Ganje, F. Saramnejad, S.S. Jabari |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 56-324-93 | Finding source: Research |
واژه های کلیدی: آب گوجهفرنگی، بهینهسازی انرژی، فرآیند حرارتی، مبدل حرارتی پوسته و لوله، نانو سیال | Keywords: Energy efficiency, Nanofluids, Shell and tube heat exchanger, Thermal processing, Tomato juice |
دانلود | Download |
عنوان: مدل سازی و بهینه سازی فرایند خشک کردن بستر سیال پیاز و فلفل دلمه ای با استفاده از مدل های تجربی، منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی |
Title: Modeling and optimization of fluidized bed drying for onion and bell pepper using experimental, fuzzy logic, and artificial neural network models |
نویسندگان: سید مهدی جعفری، محمد گنجه، وحید قنبری |
Author(s): Seid Mahdi Jafari - Mohammad Ganje - Vahid Ghanbari |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی با شماره شناسه 8-305-91 |
Finding source: Research No: 91-305-8 GUASNR |
واژه های کلیدی: پیاز، فلفل دلمه سبز، خشک کردن بستر سیال، مدل سازی، منطق فازی، شبکه های عصبی مصنوعی |
Keywords: Onion, Green bell pepper, Fluidized bed |
دانلود | Download |
695 :تعداد دفعات بازید