عنوان: مطالعه خواص آنتیاکسیدانی و محافظتی سیلیمارین بر کبد در بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن | Title: Study of the antioxidant and productive effects of Silymarin on the liver of Japanses quail poisned by CCl4 |
نویسندگان: فيروز صمدي، حمیدرضا بهبودی، فرشته مرادی، صبا صمدی | Author(s): Firooz Samadi, Hamid Reza Behboodi, Fereshteh Moradi, Saba Samadi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 33-337-94 | Finding source: Research No: 94-337-33 |
واژه های کلیدی: بلدرچین ژاپنی، تنش اکسیداتیو، تتراکلریدکربن، کبد، سیلیمارین | Keywords: Carbon tetrachloride, Japanese quail, Liver, Oxidative stress, Silymarin |
دانلود | Download |
عنوان:تاثیر نانوذرات ریزپوشانی شده عصاره نعناع فلفلی بر کبد و استخوان جوجه هاي گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن | Title:The effect of nanoencapsulated peppermint alcoholic extract on liver and bone of broiler chicks poisoned by CCl4 |
نویسندگان:فیروز صمدي، احسان غفرانی، صبا صمدي | Author(s):Firooz Samadi, Ehsan Ghofrani, Saba Samadi |
منبع یافته:طرح تحقیقاتی شماره شناسه 14-324-93 | Finding source:Research No: 93-324-14 |
واژه های کلیدی:استخوان، استرس اکسیداتیو، جوجه گوشتی، کبد، نعناع فلفلی، نانوذرات ریزپوشانی شده | Keywords:Broiler chick, Bone, Liver, Oxidative stress, Nanoencapsulated particles, Peppermint (Mentha piperita L.) |
دانلود | Download |
عنوان: مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی در جوجه های گوشتی |
Title: Study on the antioxidant effect of Artichoke (Cynsrs scolymus) at broiler chickens |
نویسندگان: فیروز صمدی، مجتبی آهنی آذری |
Author(s): Firooz Samadi, Mojtaba Ahani-Azari |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 25-296-90 |
Finding Source: Research No: 90-296-25 |
واژه های کلیدی: جوجه گوشتی، کنگر فرنگی، کبد، سیستم ایمنی |
Keywords: Artichoke, Broiler chickens, Liver, Immune system |
دانلود |
Download |
عنوان: مطالعات اثرات آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی در بلدرچین ژاپنی |
Title: Study on the antioxidant effect of Artichoke (Cynsrs scolymus) at Japanese quail |
نویسندگان: فیروز صمدی، فاطمه عباسی، مینا صحنه |
Author(s): Firooz Samadi, Fatemeh Abbasi, Mina Sahneh |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 45-306-91 |
Finding Source: Research No: 91-306-45 |
واژه های کلیدی: کنگر فرنگی، بلدرچین ژاپنی، کیفیت گوشت، مورفولوژی روده، عملکرد |
Keywords: Artichoke, Japanese quail, Meat quality, Intestinal morphology, Performance |
دانلود | Download |
590 :تعداد دفعات بازید