عنوان: تولید چیپس رژیمی با استفاده از کیتوزان |
Title: The production of dietary chips using chitosan |
نویسندگان: علیرضا عالیشاهی، سجاد کاویانی کوهرودی |
Authors: Alireza Alishahi, Sajjad kaviani kuhroodi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی به شماره شناسه 17-306-91 |
Finding Source: Report on Research with ID Number 91-306-17 |
واژه های کلیدی: سیب زمینی، چیپس، جذب روغن، پوشش خوراکی، کیتوزان |
Keywords: Potato, Chips, Oil absorption, Chitosan, Edible coating |
دانلود | Download |
عنوان: تاثیر هیدروکلوئیدهای مختلف به عنوان ساسپتورهای خوراکی بر کیفیت ناگت ماهی |
Title: Effect of different hydrocolloids as edible susceptors on quality of fish nugget |
نویسندگان: علیرضا عالیشاهی، سید مهدی اجاق، بهاه شعبانپور، سجاد ایزدی |
Authors: Alireza Alishahi, Seyed Mahdi ojagh, Bahareh Shabanpour, Sajad Izadi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 89-314-92 |
Finding source: Report on Research with ID number 92-314-89 |
واژگان کلیدی: سرخ کردن، هیدروکلوئید، ساسپتور، ناگت ماهی |
Keywords: Frying, Hydrocolloid, Susceptor, Fish nugget |
دانلود | Download |
607 :تعداد دفعات بازید