صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
بهره گیری از پروتئین جوانه گندم در تولید سس مایونز بدون تخم مرغ
استفاده از ایزوله پروتئینی جوانه گندم به عنوان جایگزینی تخم مرغ در سس مایونز
بهره گیری از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک فاقد گلوتن
1066 :تعداد دفعات بازید
جستجو
پایگاه های علمی
مگیران
صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
یافته های علمی
|
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بر اساس عنوان مقالات
بر اساس نام استاد
بر اساس نام اساتید
بر اساس عنوان کتاب