عنوان: تعیین فعالیت آبی متناظربا بهترین مقاومت اکسیداتیو در بادام زمینی |
Title: Determination of water activity corresponding to the highest quality of peanut kernels |
نویسندگان: محمد قربانی، حامد حسینی |
Authors: Mohammad Ghorbani, Hamed Hosseini |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 31-314-92 |
Finding source: Research No. 92-314-31 GUASNR |
کلمات کلیدی: بادام زمینی، فعالیت آبی متناظر، اکسایش، سختی، قابلیت جویدن، صمغیت |
Keywords: TPA attributes, Image processing, UV specific absorption, Para-anisidine value, Peroxide value |
دانلود | Download |
عنوان: پیش بینی پایداری اکسیداتیو گردو و بادام با استفاده از آزمایش های تسریع شده |
Title: Estimation of oxidative stability in almond and walnut using accelerated shelf life testing method |
نویسندگان: محمد قربانی، حامد حسینی، مرضیه رئیسی عیسی آبادی |
Authors: Mohammad Ghorbani, Hamed Hosseini and Marziye Raeesi esa-abad |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 15-306-91 |
Finding source: research No. 91-306-15 GUASNR |
کلمات کلیدی: بادام، گردو، نگهداری، پایداری اکسیداتیو، عمر ماندگاری، تسریع شده |
Keywords: Oxidative stability, almond walnut, thiobarbituric acid value, proxide value, accelerated shelf life testing |
دانلود | Download |
333 :تعداد دفعات بازید