عنوان: غنیسازی و حفاظت سوسیس ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys |
Title: Enrichment and protection of silver carp (Hypophthalmichthys |
نویسندگان: پرستو پورعاشوری، بهاره شعبانپور، معظمه کردجزی | Authors: Parastoo Pourashouri, Bahareh Shabanpour, Moazameh Kordjazi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 9-323-93 | Finding Source: Research |
کلمات کلیدی: امولسیون ژلهای، روغن ماهی، سوسیس ماهی، غنیسازی، چای سبز، کاراگینان | Keywords: Gelled emulsion, Fish oil, Fish sausage, Fortification, Green tea, Carrageenan |
دانلود |
Download |
عنوان: استفاده از عصاره های پسته وحشی، چای سبز و رزماری بر پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی |
Title: Effects of Wild |
نویسندگان: پرستو پورعاشوری، بهاره شعبانپور، زینب نوری هاشم آباد، سجاد ظهیری |
Authors: Parastoo Pourashouri, Bahareh Shabanpour, Zeinab Noori |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 85-314-92 |
Finding Source: Research report No: 92-314-85 |
کلمات کلیدی: آنتی اکسیدان، امولسیون، اکسیداسیون چربی، روغن ماهی، عصاره گیاهی |
Keywords: Antioxidant, Emulsion, Lipid oxidation, Fish oil, Plant extract |
دانلود |
Download |
عنوان: تاثیر غلظت های آب نمک ر شاخص های کیفی و میکروبی تخم شور شد ماهی سفید دریاس خزر طی نگهداری در یخچال |
Title: Influence of brine concentration on qualitative and microbial attributes of salted Caspian Sea Kutum roe during cold storage |
نویسندگان: پرستو پورعاشوری، بهاره شعبانپور، زینب نوری هاشم آباد |
Authors: Parastoo Pourashouri, Bahareh Shabanpour, Zeinab Noori Hashem abad |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 84-314-92 |
Finding Source: Research No: 92-314-84 |
کلمات کلیدی: تخم ماهی سفید، مدت ماندگاری، غلظت آب نمک گذاری، باکتری های تولید کننده هیستامین |
Keywords: Kutum roe, Shelf life, Brining concentration, Histamine forming bacteria |
دانلود | Download |
511 :تعداد دفعات بازید