عنوان: بررسی تاثیر دما و غلظت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی |
Title: Effect of Temprature and concentration on physicochemcial and Rheological Properties of wild medlar concentrate |
نویسندگان: مهدی کاشانی نژاد، فخرالدین صالحی |
Authors: Mahdi Kashaninejad, Fakhreddin salehi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 135-314-92 |
Finding Source: Research report No:92-314-135 |
کلمات کلیدی: ازگیل، انرژی فعال سازی، چگالی، رئولوژی، ویسکوزیته |
Keywords: Activation energy, Density Medlar, Rheology, Viscosity |
دانلود | Download |
عنوان: بررسی فرآیند خشک کردن میوه های مختلف با استفاده از سامانه مادون قرمز |
Title: Study of drying process of different fruits using infrared |
نویسندگان: مهدی کاشانی نژاد، فخرالدین صالحی |
Authors: Mahdi Kashaninejad, Fakhreddin salehi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 57-324-93 |
Finding Source: Research report No:93-324-57 |
کلمات کلیدی: خرمالو، سیب، سینتیک، ضریب نفوذ، لیمو ترش، مدل لگاریتمی |
Keywords: Apple, diffusivity coefficients, kinetic, lemon,logarithmic model, persimmon |
دانلود |
Download |
عنوان: بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن (خلاء انجماد و هوای داغ) بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو |
Title: Effect of drying Methods (Vacuum, freeze dring and Hot air) on Rheological and Textural Properties of Balangu Seed Gum |
نویسندگان: مهدی کاشانی نژاد، فخرالدین صالحی |
Authors: Mahdi Kashaninejad, Fakhreddin Salehi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 136-314-92 |
Finding Source: Research report No: 92-314-136 |
کلمات کلیدی: چسبندگی، خشک کن انجمادی، خشک کردن تحت خلاء، رئولوژی، قوام |
Keywords: Adhesiveness,Balanguseedgum ,Consistency,Freeze dryer, Rheology, vacuum drying |
دانلود |
Download |
309 :تعداد دفعات بازید