عنوان: اثرات مدت نگهداری فیله منجمد ماهی تیلاپیا (Oreochromis |
Title: Effects of frozen storage duration of Tilapia (Oreochromis |
نویسندگان: بهاره شعبانپور، پرستو پورعاشوری، محبوبه موسیییپور، انیسه جمشیدی، یاسمن اعتمادیان | Authors: Bahareh Shabanpour, Parastoo Pourashouri, Mahboobeh Mosaiepour, Aniseh Jamshidi, Yasaman Etemadian |
منبع یافته: طرح تحقيقاتي با شماره شناسه 38-337-94 | Finding source: Research project ID 94-337-38 |
کلمات کلیدی: تیلاپیای نیل، نگهداری بهصورت منجمد، کیفیت، ناگت، تغییر طعم | Keywords: |
دانلود | Download |
عنوان: تأثیر فیلم و پوشش پروتئینی حاوی نانو سلولز و لیپوزومهای اسانس دارچین بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال | Title: Effect of protein film incorporated with |
نویسندگان: بهاره شعبانپور، سیدمهدی اجاق، پرستو پورعاشوری، محسن کاظمی | Authors: Bahareh Shabanpour, Seyed Mahdi Ojagh, Parastoo Pourashouri, Mohsen Kazemi |
منبع یافته: طرح تحقيقاتي با شماره شناسه 10-323-93 | Finding source: Report on Research with ID Number 93-323-10 |
کلمات کلیدی: پروتئین میوفیبریل، فیلم خوراکی، نانو کریستال سلولز، اسانس دارچین، نانولیپوزوم | Keywords: Myofibrillar protein, Edible film, Cellulose nanocrystal, Cinnamon essential oil, Nanoliposome |
دانلود | Download |
عنوان: مقایسه کیفیت و ماندگاری پروتئین بازیابی شده ماهیان فیتوفاگ، کپور و کیلکای معمولی به روش حلالیت به کمک اسید و قلیا و روش مرسوم طی 9 ماه نگهداری در فریزر |
Title: Shelf-life and quality comparison of silver carp, carp and common |
نویسندگان: بهاره شعبان پور |
Authors: Bahareh shabanpour |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 5-295-90 |
Finding source: Research project No:90-295-5 |
کلمات کلیدی: کپور نقره ای، کپور معمولی، سوریمی به روش مرسوم، تغییر PH، نگهداری درفریزر |
Keywords: Silver carp, common carp, conventional surimi, PH-shift process, Freezer storage |
دانلود | Download |
446 :تعداد دفعات بازید