عنوان: مطالعه اثر پرتوتابی بر برخی از خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و تغذیهای فرآوردههای پروتئینی و فیبر علوفهای و غیرعلوفهای سویا و کلزا | Title: Study the effect of microwave irradiation on some physical, chemical and nutritional properties of protein, forage and |
نویسندگان: نورمحمد تربتینژاد، سعید حسنی، روحا... مستانی | Authors: Noor Mohamad Torbatinejad, Saeed Hassani, Roohollah Mastani |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 29-296-90 | Finding source: Research project 90-296-29 |
واژه های کلیدی: فرآوردههاي سويا و كلزا، پرتودهی مایکروویو، خصوصیات فیزیکی، تجزیهپذیری، CNCPS | Keywords: Soybean and Canola by-products, Microwave irradiation, Physical characteristic, Degradability, CNCPS |
دانلود | Download |
355 :تعداد دفعات بازید