عنوان: جداسازی و شناسايي آغازگرهای لاکتوباسيلوس غالب موجود در خميرترش حاصل از آرد نان سنگک | Title: Isolation and identification of dominant Lactobacillus starters in sourdough prepared from |
نویسندگان: علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، بلال صادقی | Authors: Alireza Sadeghi, Morteza |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 15-314-92 | Finding Source: research project 92-314-15 |
کلمات کلیدی: خمیرترش، آرد نان سنگک، PCR داراي پرايمر اختصاصي، آغازگر لاکتوباسیلوس غالب | Keywords: Sourdough, Flour of Sangak bread, Specific PCR, Dominant Lactobacillus starter |
دانلود | Download |
163 :تعداد دفعات بازید