عنوان: طراحی و ساخت سیستم پخت مجهز به سیستم بخاردهی | Title: Design and construction the baking system equipped by |
نویسندگان: امانمحمد ضیائیفر، ثنا راستگوفرد، سارا آقاجانزاده سورکی | Authors: Aman Mohammad Ziaiifar, Sana Rastgoufard; Sara Aghajanzadeh Suraki |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 58-324-93 | Finding Source: Research Grant No: 93-324-58 |
کلمات کلیدی: طراحی سیستم، پخت، بخاردهی، درجه حرارت، رطوبت | Keywords: Design of system, Baking, Steam injection, Temperature, Moisture |
دانلود | Download |
عنوان: بررسی تاثیر شرایط سردکردن محصول سرخشده بر میزان روغن و بافت فراورده نهایی | Title: Investigation of cooling conditions on oil content and texture of |
نویسندگان: امانمحمد ضیائیفر، حسن صباغی | Authors: Aman Mohammad Ziaiifar, Hassan Sabbaghi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 167-314-92 | Finding Source: Research |
کلمات کلیدی: سرخکردن، جذب روغن، خلال سیبزمینی، مایکرویو، گریز از مرکز | Keywords: Frying, Oil uptake, French Fries, Microwave, Centrifugal force |
دانلود | Download |
158 :تعداد دفعات بازید