عنوان: بررسي تاثیر سطوح مختلف زئولیت در مقوای بستر بر عملکرد جوجههای گوشتی |
Title: Comparative study of different levels of Carum copticum and probiotic on performance and meat quality of broiler chickens |
نویسندگان: محمود شمسشرق، بهروز دستار، سعید حسنی، مرضیه فلکی، آیدا مظاهری |
Authors: Mahmoud Shams Shargh, Behrouz Dastar, Saeed Hasani, Marzieh Falaki, Aida Mazaheri |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 142-314-92 |
Finding Source: Research report No: 92-314-142 |
کلمات کلیدی: جوجه گوشتی، اسانس زنيان، آنتیبیوتیک، پروبیوتیک، عملکرد |
Keywords: Broiler, Carum copticum essential oil, Probiotic, Antibiotic, Performance |
دانلود |
Download |