نام کتاب:دستورالعمل تولید بیسکوئیت، کراکر و کوکی در صنایع غذایی مترجمین: یحیی مقصودلو، شیما شایانفر، دانیال چابرا، محبوبه کشیری پست الکترونیک: y.maghsoudlou@gau.ac.ir انتشارات: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
![]() |
نام کتاب: مالت تکنولوژی تولید، کاربردها و کنترل کیفیت نویسندگان: یحیی مقصودلو، محبوبه کشیری، نرجس آقاجانی، امیر دارایی گرمه خانی پست الکترونیک: y.maghsoudlou@gau.ac.ir انتشارات: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
![]() |
نام کتاب: پیشگیری از ضایعات پس از برداشت مواد غذایی: میوه ها، سبزی هاو محصولات ریشه ای مترجمین: یحیی مقصودلو، ناهید رفعتیان پست الکترونیک: y.maghsoudlou@gau.ac.ir |
![]() |
1893 :تعداد دفعات بازید