نام مقاله: بررسی تاثیر غده و تیمار با اتیلن بر تعداد و طول جوانه ها و تغییرات میزان آنتوسیانین، آمیلاز و محتوای کلروفیلی غده های سیب زمینی |
Name: Study the effect of slicing and ethylen expososing on bud number and length and changes of anthocyanin, amylase and chlorophyll a&b contents in potato tubers |
نویسندگان: کامبیز مشایخی، بهنام کامکار، رضوان خسروی |
Authors: K.Mashayekhi, B.Kamkar, R.Khosravi |
کلمات کلیدی: سیب زمینی، نشاسته، آمیلاز، آنتوسیانین، کلروفیل a,b |
Keywords: Potato; Starch; Amylase; Anthocyanin; Chlorophyll a,b |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstarct |
دانلود | Download |
1191 :تعداد دفعات بازید