نام مقاله: بررسی بقایاي سموم در محصولات کشاورزي ایران مطالعه موردي:بررسی بقایاي دیازینون در گوجه فرنگی ،(Solanum lycopersicum) خیار (Cucumis sativus) و خربزه (Cucumis melon) | Name: Evaluation of Pesticide Residue in Agricultural Products: A Case Study on Diazinon Residue Rate in Tomato (Solanum lycopersicum), Cucumber (Cucumis Sativus) and Melon (Cucumis melo) |
نویسندگان: پرویز رضوانی مقدم، رضا قربانی، علیرضا کوچکی، لیلا علیمرادي، گلثومه عزیزي، آسیه سیاهمرگویی |
Authors: Parviz Rezvani Moghadam, Reza Ghorbani, Alireza Koocheki, Leila Alimoradi, Golsume Azizi, Asiye Siyamargooyi |
کلمات کلیدی: امنیت غذایی، بقایاي سموم، کروماتوگرافی گازي، سلامت انسان، محیط. |
Keywords: environment, food safety, gas chromatography, human health, pesticide residue |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1198 :تعداد دفعات بازید