یافته های علمی

بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخود فرنگی (دانلود)
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی (دانلود)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه (دانلود)
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی وحسی سس مایونز کم چرب (دانلود)
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود)
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود)
بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تاثیر عوامل مختلف (دانلود)
مدل سازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش های رگرسیونی، مناطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی (دانلود)
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی (دانلود)
اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica ) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا (دانلود)
مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.) (دانلود)
بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی هاي فیزیکی میوه سنجد (دانلود)
بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (دانلود)
بسته بندی محصولات لبنی پروبیوتیک (دانلود)
پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخزیب پذیر بر پایه نشاسته (دانلود)
پلیمرها و پلاستیک های زیست تخریب پذیر از منابع تجدید پذیر برای بسته بندی (دانلود)
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا - آلژینات (دانلود)
استفاده از نرم افزار EXCEL در طراحی و بهینه سازی خشک کن تسمه ای (دانلود)
شبیه سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی (دانلود)
بهینه سازی فرایند خشک کردن کلسا به روش بستر سیال با استفاده از روش پاسخ رویه (دانلود)
تأثير واريته و روش استخراج بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي عصاره برگ هاي زيتون (دانلود)
ویژگی هاي آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان (دانلود)
ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون (Olea Europaea L.) رقم زراعي ميشن به روش الايزا (دانلود)
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو (دانلود)
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی (دانلود)
ضريب پخش موثر و انرژي فعال سازي ريحان در خشك كردن لايه ي نازك با هواي داغ (دانلود)
تاثير فرآيند حرارتي بر خصوصيات شيميايي و عملكردي آرد دانه گوجه فرنگي (دانلود)
اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (دانلود)
ماندگاري بیفیدوباکتریوم لاکتیسو لاکتوباسیلوساسیدوفیلوسدر دوغ حاوي عصاره کاکوتی (دانلود)
مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (دانلود)
بررسی ویژگیهای حرارتی و ضد میکروبی نانو کامپوزیت های کیتوزان- نانوسلولزو تاثیرآن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ کرده (دانلود)
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانو کامپوزیت های زیست تخریب پذیر کیتوزان-نانوسلولز(دانلود)
استفاده از پوششهای با خاصیت میکروبی در بسته بندی مواد غذایی (دانلود)
طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی (دانلود)
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی Corchorus olotorius برروی برخی فاکتورهای تولید مثلی و رشد در ماهی دم شیری ( xiphophorus helleri) (دانلود)
بررسی تاثیر غنی سازی آب حوضه جنوبی دریای خزر بر پارامترهای رشد ریز جلبک spirulina platensis (دانلود)
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه ی جو لاین های برتر استان گلستان (دانلود)
فیلم مرکب حاصل از کنستانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی (دانلود)
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ (دانلود)
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف (دانلود)
نقش بسته بندی در بسته بندی پسته ایران (دانلود)
بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران (دانلود)
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تاثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی (دانلود)
استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج ماکروویو و بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی ترکیب های فنولی حاصل (دانلود)
استخراج عصاره پوسته گردو شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله (دانلود)
تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتینو مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کار گیری روش سطح پاسخ (دانلود)
بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو (دانلود)
اهمیت و شناخت ترکیبات شیمیایی صمغ های مترشحه ی  گیاهی (دانلود)
مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی (دانلود)
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی (دانلود)
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان (دانلود)
Rheological behavior and stability of D-limonene emulsions made by a novel hydrocolloid (Angum gum) compared with Arabic gum (دانلود )
Recent developments on new formulations based on nutrient-dense ingredients for the production of healthy-functional bread: a review (دانلود )
Production of low fat french-fries with single and multi-layer hydrocolloid coatings (دانلود )
Influence of Partial Drying on Oil Uptake & Quality Attributes of French Fries (دانلود )
Role of Powder Particle Size on the Encapsulation Efficiency of Oils during Spray Drying (دانلود )
Encapsulation of Nanoparticles of d-Limonene by Spray Drying: Role of Emulsifiers and Emulsifying Techniques (دانلود )
Encapsulation Efficiency of Food Flavours and Oils during Spray Drying (دانلود)
Optimization of nano-emulsions production by microfluidization (دانلود)
Re-coalescence of emulsion droplets during high-energy emulsificatin (دانلود )
Effectiveness of encapsulation biopolymers to produce sub-micron emulsions by high energy emulsification techniques (دانلود )
Nano-particle encapsulation of fish oil by spray drying (دانلود )
PROXIMATE  COMPOSITION,  MINERAL  CONTENT,  AND  FATTY  ACIDS PROFILE  OF  TWO VARIETIES  OF  LENTIL  SEEDS CULTIVATED  IN  IRAN (دانلود )
Moisture-dependent physical properties and biochemical composition of red lentil seeds (دانلود )
NANO-EMULSION PRODUCTION BY SONICATION AND MICROFLUIDIZATION—A COMPARISON (دانلود )
Antioxidant Effect of Microwave-assisted Extracts of Olive Leaves on Sunflower Oil  (دانلود )
Production of sub-micron emulsions by ultrasound and microfluidization techniques (دانلود )
Des ign and Application of a N ovel D ehumidif ying Sy st em f or a Fluidiz ed Bed Dryer for t he D rying of C anola Seeds (دانلود )
Phenolic Content and Antioxidant Activity of Falcaria vulgaris Extracts (دانلود)
Extraction of essential oils from Bunium persicum Boiss. using superheated water (دانلود )
Evaluation of Some Physical Properties of Cucumber (دانلود )
INFLUENCE OF MODIFIED ATMOSPHERIC CONDITIONS AND DIFFERENT PACKAGING MATERIALS ON  PISTACHIO (Pistacia vera L.) OIL QUALITY. (دانلود )
INFLUENCE OF DIFFERENT PACKAGING MATERIALS AND STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY ATTRIBUTES OF PISTACHIO (PISTACIA VERA L.) CV. OHADI (دانلود )
MICROWAVE -ASSISTED EXTRACTI ON OF PHENO LI CCOM PO UNDS FROM OLI VELEAVES ; A COMPARISONWITH  MACERATION (دانلود )
EFFECT OF WATER TEMPERATURE, VARIETY AND SHELF LIFE ON REHYDRATION KINETICS OF MICROWAVE DRIED POTATO CUBES (دانلود )
APPLICATION OF PELEG MODEL TO STUDY EFFECT OF WATER TEMPERATURE AND STORAGE TIME ON REHYDRATION KINETICS OF AIR DRIED POTATO CUBES  (دانلود )
Spray-Drying Microencapsulation of Anthocyanins by Natural Biopolymers: A Review(دانلود)
MASS TRANSFER KINETICS OF EGGPLANT DURING OSMOTIC DEHYDRATION BY NEURAL NETWORKS(دانلود)
Production of low fat french-fries with single and multi-layer hydrocolloid coatings(دانلود)
Emulsification  properties of a novel hydrocolloid (Angum  gum) for d-limonene 
droplets compared with Arabic gum(دانلود)
Optimization  of  physical  and  mechanical  properties  for chitosan–nanocellulose  biocomposites(دانلود)
Thermal and antimicrobial  properties of chitosan–nanocellulose films for extending shelf life of ground meat(دانلود)
Nano-encapsulation of saffron extract through double-layered multiple emulsions of pectin and whey protein concentrate(دانلود)
PROXIMATE  COMPOSITION,  MINERAL  CONTENT,  AND  FATTY  ACIDS PROFILE  OF  TWO VARIETIES  OF  LENTIL  SEEDS CULTIVATED  IN  IRAN(دانلود)
Mechanical Behavior of Lentil Seeds in Relation to their Physicochemical and Microstructural Characteristics(دانلود)
Application of image  processing to assess emulsion stability and emulsification properties of Arabic gum(دانلود)
Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswaxfilms(دانلود)
Physical and mechanical  properties in biodegradable films of whey protein concentrate–pullulan by application of beeswax(دانلود)
Application of maltodextrin and gum Arabic in microencapsulation of saffron petal’s  anthocyanins and evaluating their storage stability and color(دانلود)
Evaluation of Thin-Layer Drying Models and Artificial Neural Networks for Describing Drying Kinetics of Canola Seed in a Heat Pump Assisted Fluidized Bed Dryer(دانلود)
Characterization of dried fish oil from Menhaden encapsulated by spray drying(دانلود)
Isolation and Identification of Yeasts from Local Traditional Fermented Camel Milk, Chal(دانلود)

2541 :تعداد دفعات بازید


جستجو


پایگاه های علمی

صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS

یافته های علمی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان