بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخود فرنگی (دانلود) |
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی (دانلود) |
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه (دانلود) |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی وحسی سس مایونز کم چرب (دانلود) |
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود) |
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود) |
بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تاثیر عوامل مختلف (دانلود) |
مدل سازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش های رگرسیونی، مناطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی (دانلود) |
فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی (دانلود) |
اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica ) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا (دانلود) |
مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.) (دانلود) |
بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی هاي فیزیکی میوه سنجد (دانلود) |
بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (دانلود) |
بسته بندی محصولات لبنی پروبیوتیک (دانلود) |
پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخزیب پذیر بر پایه نشاسته (دانلود) |
پلیمرها و پلاستیک های زیست تخریب پذیر از منابع تجدید پذیر برای بسته بندی (دانلود) |
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا - آلژینات (دانلود) |
استفاده از نرم افزار EXCEL در طراحی و بهینه سازی خشک کن تسمه ای (دانلود) |
شبیه سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی (دانلود) |
بهینه سازی فرایند خشک کردن کلسا به روش بستر سیال با استفاده از روش پاسخ رویه (دانلود) |
تأثير واريته و روش استخراج بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي عصاره برگ هاي زيتون (دانلود) |
ویژگی هاي آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان (دانلود) |
ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون (Olea Europaea L.) رقم زراعي ميشن به روش الايزا (دانلود) |
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو (دانلود) |
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضدرادیکالی آن با آنتی اکسیدانهای سنتزی (دانلود) |
ضريب پخش موثر و انرژي فعال سازي ريحان در خشك كردن لايه ي نازك با هواي داغ (دانلود) |
تاثير فرآيند حرارتي بر خصوصيات شيميايي و عملكردي آرد دانه گوجه فرنگي (دانلود) |
اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (دانلود) |
ماندگاري بیفیدوباکتریوم لاکتیسو لاکتوباسیلوساسیدوفیلوسدر دوغ حاوي عصاره کاکوتی (دانلود) |
مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (دانلود) |
بررسی ویژگیهای حرارتی و ضد میکروبی نانو کامپوزیت های کیتوزان- نانوسلولزو تاثیرآن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ کرده (دانلود) |
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانو کامپوزیت های زیست تخریب پذیر کیتوزان-نانوسلولز(دانلود) |
استفاده از پوششهای با خاصیت میکروبی در بسته بندی مواد غذایی (دانلود) |
طراحی و بهینه یابی سامانه رنگ سنجی نرم افزاری مواد غذایی (دانلود) |
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی Corchorus olotorius برروی برخی فاکتورهای تولید مثلی و رشد در ماهی دم شیری ( xiphophorus helleri) (دانلود) |
بررسی تاثیر غنی سازی آب حوضه جنوبی دریای خزر بر پارامترهای رشد ریز جلبک spirulina platensis (دانلود) |
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه ی جو لاین های برتر استان گلستان (دانلود) |
فیلم مرکب حاصل از کنستانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی (دانلود) |
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ (دانلود) |
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف (دانلود) |
نقش بسته بندی در بسته بندی پسته ایران (دانلود) |
بررسی چالش ها و مشکلات بسته بندی زعفران (دانلود) |
مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تاثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی (دانلود) |
استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج ماکروویو و بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی ترکیب های فنولی حاصل (دانلود) |
استخراج عصاره پوسته گردو شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله (دانلود) |
تولید امولسیون های لیکوپن با استفاده از ژلاتینو مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به کار گیری روش سطح پاسخ (دانلود) |
بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو (دانلود) |
اهمیت و شناخت ترکیبات شیمیایی صمغ های مترشحه ی گیاهی (دانلود) |
مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی (دانلود) |
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی (دانلود) |
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان (دانلود) |
Rheological behavior and stability of D-limonene emulsions made by a novel hydrocolloid (Angum gum) compared with Arabic gum (دانلود ) |
Recent developments on new formulations based on nutrient-dense ingredients for the production of healthy-functional bread: a review (دانلود ) |
Production of low fat french-fries with single and multi-layer hydrocolloid coatings (دانلود ) |
Influence of Partial Drying on Oil Uptake & Quality Attributes of French Fries (دانلود ) |
Role of Powder Particle Size on the Encapsulation Efficiency of Oils during Spray Drying (دانلود ) |
Encapsulation of Nanoparticles of d-Limonene by Spray Drying: Role of Emulsifiers and Emulsifying Techniques (دانلود ) |
Encapsulation Efficiency of Food Flavours and Oils during Spray Drying (دانلود) |
Optimization of nano-emulsions production by microfluidization (دانلود) |
Re-coalescence of emulsion droplets during high-energy emulsificatin (دانلود ) |
Effectiveness of encapsulation biopolymers to produce sub-micron emulsions by high energy emulsification techniques (دانلود ) |
Nano-particle encapsulation of fish oil by spray drying (دانلود ) |
PROXIMATE COMPOSITION, MINERAL CONTENT, AND FATTY ACIDS PROFILE OF TWO VARIETIES OF LENTIL SEEDS CULTIVATED IN IRAN (دانلود ) |
Moisture-dependent physical properties and biochemical composition of red lentil seeds (دانلود ) |
NANO-EMULSION PRODUCTION BY SONICATION AND MICROFLUIDIZATION—A COMPARISON (دانلود ) |
Antioxidant Effect of Microwave-assisted Extracts of Olive Leaves on Sunflower Oil (دانلود ) |
Production of sub-micron emulsions by ultrasound and microfluidization techniques (دانلود ) |
Des ign and Application of a N ovel D ehumidif ying Sy st em f or a Fluidiz ed Bed Dryer for t he D rying of C anola Seeds (دانلود ) |
Phenolic Content and Antioxidant Activity of Falcaria vulgaris Extracts (دانلود) |
Extraction of essential oils from Bunium persicum Boiss. using superheated water (دانلود ) |
Evaluation of Some Physical Properties of Cucumber (دانلود ) |
INFLUENCE OF MODIFIED ATMOSPHERIC CONDITIONS AND DIFFERENT PACKAGING MATERIALS ON PISTACHIO (Pistacia vera L.) OIL QUALITY. (دانلود ) |
INFLUENCE OF DIFFERENT PACKAGING MATERIALS AND STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY ATTRIBUTES OF PISTACHIO (PISTACIA VERA L.) CV. OHADI (دانلود ) |
MICROWAVE -ASSISTED EXTRACTI ON OF PHENO LI CCOM PO UNDS FROM OLI VELEAVES ; A COMPARISONWITH MACERATION (دانلود ) |
EFFECT OF WATER TEMPERATURE, VARIETY AND SHELF LIFE ON REHYDRATION KINETICS OF MICROWAVE DRIED POTATO CUBES (دانلود ) |
APPLICATION OF PELEG MODEL TO STUDY EFFECT OF WATER TEMPERATURE AND STORAGE TIME ON REHYDRATION KINETICS OF AIR DRIED POTATO CUBES (دانلود ) |
Spray-Drying Microencapsulation of Anthocyanins by Natural Biopolymers: A Review(دانلود) |
MASS TRANSFER KINETICS OF EGGPLANT DURING OSMOTIC DEHYDRATION BY NEURAL NETWORKS(دانلود) |
Production of low fat french-fries with single and multi-layer hydrocolloid coatings(دانلود) |
Emulsification properties of a novel hydrocolloid (Angum gum) for d-limonene droplets compared with Arabic gum(دانلود) |
Optimization of physical and mechanical properties for chitosan–nanocellulose biocomposites(دانلود) |
Thermal and antimicrobial properties of chitosan–nanocellulose films for extending shelf life of ground meat(دانلود) |
Nano-encapsulation of saffron extract through double-layered multiple emulsions of pectin and whey protein concentrate(دانلود) |
PROXIMATE COMPOSITION, MINERAL CONTENT, AND FATTY ACIDS PROFILE OF TWO VARIETIES OF LENTIL SEEDS CULTIVATED IN IRAN(دانلود) |
Mechanical Behavior of Lentil Seeds in Relation to their Physicochemical and Microstructural Characteristics(دانلود) |
Application of image processing to assess emulsion stability and emulsification properties of Arabic gum(دانلود) |
Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswaxfilms(دانلود) |
Physical and mechanical properties in biodegradable films of whey protein concentrate–pullulan by application of beeswax(دانلود) |
Application of maltodextrin and gum Arabic in microencapsulation of saffron petal’s anthocyanins and evaluating their storage stability and color(دانلود) |
Evaluation of Thin-Layer Drying Models and Artificial Neural Networks for Describing Drying Kinetics of Canola Seed in a Heat Pump Assisted Fluidized Bed Dryer(دانلود) |
Characterization of dried fish oil from Menhaden encapsulated by spray drying(دانلود) |
Isolation and Identification of Yeasts from Local Traditional Fermented Camel Milk, Chal(دانلود) |
2541 :تعداد دفعات بازید