نام مقاله: بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف | Name: Evaluation of emulsifying and foaming capacity of the legume flours and the influence of pH and ionic strength on these properties |
نویسندگان: الهام اسدپور، سید مهدي جعفري، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی |
Authors: E. Assadpour, S.M. Jafari, A.S. Mahoonak, M. Ghorbani |
کلمات کلیدی: آرد حبوبات، ویژگی هاي عملکردي، قدرت یونی، پایداري امولسیون، پایداري کف |
Keywords: Legume flours, functional properties, ionic strength, emulsion stability, foaming stability |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi With English |
دانلود | Download |
859 :تعداد دفعات بازید