نام مقاله: بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تاثیر عوامل مختلف | Name: Physical and biophysical of processed cheese |
نویسندگان: مسعود دزیانی، رقیه عزتی، منصور شاکریان، فرید عمیدی، حبیب الله میرزایی، سید مهدی جعفری، رضا لاری پور هرات |
Authors: Dezyani M, Ezzati R, Shakerian M, Amidi F, Mirzaei , Jafari SM, Laripour Harat R |
کلمات کلیدی: پنیرفراوری شده، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، نمک های امولسیون کننده |
Keywords: Processed cheese , Emulsifier salts , Rheological |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1082 :تعداد دفعات بازید