نام مقاله: بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی هاي فیزیکی میوه سنجد | Name: Investigation of moisture content effect on physical properties of Russian olive fruit (Elaeagnus angustifolia L.) |
نویسندگان:سیدمحمدتقی غریب زاهدی، سیدمحمد موسوي ، امین طاهري گراوند ،سیدمهدي جعفري ، شاهین رفیعی |
Authors: S.M.T. Gharibzahedi, S.M. Mousavi, A. Taheri-Garavand, S.M. Jafari, Sh. Rafiee |
کلمات کلیدی: میوه سنجد، خواص فیزیکی، محتواي رطوبتی، اصطکاك، سرعت حد |
Keywords: Russian olive fruit; Physical properties; Moisture content; Friction; Terminal Velocity |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1076 :تعداد دفعات بازید