نام مقاله: بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران | Name: Effect of Moisture Content on Physical and Chemical Properties of Two Lentil Varieties Grown in IRAN |
نویسندگان : سید محمد تقی غریب زاهدی، امین طاهری گراوند، سید محمد موسوی، سید مهدی جعفری |
Authors: S.M.GHaribzahedi, A.Taheri Garavand, S.M.Mousavi, S.M.Jafari |
کلمات کلیدی: خصوصیات فیزیکی، خصوصیات تغذیه ای، ترکیب شیمیایی، عدس |
Keywords: Physical Properties; Nutritional Properties; Chemical Composition; Lentil. |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1004 :تعداد دفعات بازید