نام مقاله: اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) | Name: Effects of mint extract on the viability of probiotic bacteria in native Iranian dairy drink (Doogh) |
نویسندگان: امیرصالح وثوق، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، سید مهدی جعفری |
Authors: A.S.Voosoogh, M.Khomeiri, M.Kashani nijad, S.M.Jafari |
کلمات کلیدی: پروبایوتیک، بایودوغ، عرق نعناع، نوشیدنی لبنی، lactobacilus acidophilius ، bifidobacterium lactis |
Keywords: Probiotics, Bio-Doogh, Mint Extract, Dairy Drink, Lactobacilus acidophilus, bifidobacterium lactis |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1184 :تعداد دفعات بازید