نام مقاله: ماندگاري بیفیدوباکتریوم لاکتیسو لاکتوباسیلوساسیدوفیلوسدر دوغ حاوي عصاره کاکوتی | Name: Survival of Bifidobacterium lactis and Lactobacillus acidophilus in Iranian Doogh flavored by Ziziphora extract |
نویسندگان: امیرصالح وثوق ، مرتضی خُمیري ، مهدي کاشانی نژاد ، سید مهدي جعفري |
Authors: Voosogh, A. S. , Khomeiri, M. , Kashani Nijad, M. , Jafari, S. M. |
کلمات کلیدی: دوغ، عرق کاکوتی، ماندگاري، بیفیدوباکتریوم لاکتیس، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس |
Keywords: Doogh, Ziziphora extract, Survival, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus. |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1107 :تعداد دفعات بازید