ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا (دانلود) |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی وحسی سس مایونز کم چرب (دانلود) |
تاثير حرارت دهي بر خواص عملكردي آرد سويا (دانلود) |
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عناصر معدنی موجود در روغن ارقام عمده کلزا (Brassica napus L.) در استان گلستان (دانلود) |
مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری (دانلود) |
استخراج تركيبات زيست فعال و ارزيابي فعاليت آنتي اكسيداني عصاره هاي اتانولي و استوني برگهاي اوجي (دانلود) |
بررسي اثر ضد باكتريايي عصاره هاي اتانولي ميوه دو واريته بلوط برباكتريهاي بيماريزاي مواد غذائي با روش ميكرودايلوشن (دانلود) |
بررسي فعاليت آنتي اكسيداني عصاره متانولي دو واريته ي بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتابگردان (دانلود) |
تعيين فعاليت آنتي اكسيداني عصاره هاي فنولي ميوه يك واريته بلوط ايراني (Q.castaneifolia var. castaneifolia) (دانلود) |
بررسي اثر استخراج تركيب هاي فنولي ميوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلال هاي مختلف بر فعاليت آنتي اكسيداني آنها در ثبات اكسيداتيو روغن آفتابگردان (دانلود) |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روشهاي فرآوري حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دوواریته بلوط ایرانی (دانلود) |
اثر عصاره هاي پوست و گوشت ميوه پرتقال تامسون با پاي ههاي مختلف در جلوگيري از اكسيداسيون روغن سويا (دانلود) |
تاثير فرآيند حرارتي بر خصوصيات شيميايي و عملكردي آرد دانه گوجه فرنگي (دانلود) |
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی (دانلود) |
تغییرات ایجاد شده در عملکرد پروتئین فیله ماهی قره برون (Acipenser persicus) طی فرآیندهاي عمل آوري (دانلود) |
اثر زمان برداشت بر فعاليت آنتي اكسيداني عصاره اتانولي ريشه شيرين بيان (دانلود) |
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی (دانلود) |
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداري ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (دانلود) |
اثر تيمار حرارتي با روغن كلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس (دانلود) |
تأثير صمغ كتيرا بر ويژگي هاي فارينوگرافي و اكستنسوگرافي خمير آرد گندم (دانلود) |
بررسي اثر صمغ كتيرا بر ويژگي هاي كيفي نان حجيم (دانلود) |
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود) |
اثر بسته بندي تحت خلاء بر ویژگی هاي شیمیایی، میکروبی و حسی فیله هاي ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداري شده در یخ (دانلود) |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهاي رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم وآرد جو بدون پوشینه (دانلود) |
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف (دانلود) |
بررسی اثر آنتی اکسیدانی، ضد رادیکالی و قدرت احیاء کنندگی عصاره های مختلف گیاه دارویی موره L.Artemisia annua (دانلود) |
مقایسه روشهای مختلف استخراج ترکیب های فنولی و فلاونوئیدی از گیاه گزنه (Urtica dioica L.) (دانلود) |
بررسی اثر پیش تیمار حرارتی و نوع پرس بر میزان پایداری اکسیداتیو روغن کلزای استخراج شده طی دوره نگهداری (دانلود) |
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار (دانلود) |
تعيين محتواي كل تركيبات فنولي و فلاونوئيدي و ارزيابي ويژگي هاي آنتي اكسيداني عصاره متانولي اوجي (دانلود) |
نقش تيمار اتانولي و آنزيم پكتيناز بر راندمان استخراج ليكوپن از ضايعات صنايع تبديلي گوجه فرنگي (دانلود) |
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن (دانلود) |
بهبود ویژگیهای کیفی کامکوات نیمه مرطوب با فرآیندهای آبگیری اسمزی و اولتراسونیک (دانلود) |
بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (دانلود) |
ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و رئولوژيك بتاگلوكان استخراج شده از جو بدون پوشينه (دانلود) |
Optimization of physico-chemical properties of gelatin extracted from fish skin of rainbow trout ( Onchorhynchus mykiss ) (دانلود ) |
Evaluation of mustard ( Brassica juncea ) protein isolate prepare d b y steam injection heating for reduction of antinutritional factors (دانلود ) |
Intell igent Estimation of the Canola Oil Stability Using Artif icial Neural Networks (دانلود ) |
Cryoprotective effects of polyphosphates on Rutilus frisii kutum fillets during ice storage (دانلود ) |
Combination effect of phosphate and vacuum packaging on quality parameters of Rutilus frisii kutum fillets in ice (دانلود ) |
Physicochemical and sensory properties of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillets as affected by cooking methods (دانلود ) |
Effects of cooking methods on physico-chemical and nutritional properties of Persian sturgeon Acipenser persicus fillet (دانلود ) |
Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) (دانلود ) |
Physicochemical Properties and Stability of Oil Extracted from Three Canola Cultivars Grown in Golestan Province of Iran (دانلود ) |
Quality Characterization of Pasta Enriched with Mustard Protein I solate (دانلود ) |
Effect of Recovery Method on Different Property of Mustard Protein (دانلود ) |
Extraction of Pectin from Sunflower Head Residues of Selected Iranian Cultivars (دانلود ) |
Effect of Hydrothermal Pretreatment of Canola Seeds on Dehulling Efficiency and Oil Quality(دانلود) |
2399 :تعداد دفعات بازید