نام مقاله: ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا | Name: Evaluation of Antiradical and Antimicrobial Activity of Methanolic Extract of Two Acorn Varieties and Detection of Phenolic Compound with High Performance Liquid Chromatography |
نویسندگان: مریم قادری قهفرخی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، راحیل رضائی |
Authors: M. Ghaderi, A. Sadeghi Mahoonak, M. Aalami , M. Khomeiri , R. Rezaei |
کلمات کلیدی: ترکیبات فنولی، عصاره متانولی، فعالیت ضد میکروبی، اسید گالیک، میوه بلوط |
Keywords: Acorn fruit, Antimicrobial activity, Gallic acid, Methanolic extract, Phenolic Compounds |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1016 :تعداد دفعات بازید