نام مقاله: بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداري ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل | Name: The evaluation of antioxidant properties and stability of phenolic copmpounds from medlar (Mespilus germanica L.) fruit |
نویسندگان: سمانه ممشلو ، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی ، مهران اعلمی ، مرتضی خمیري |
Authors: S. Mamashloo, A. Sadeghi Mahoonak, M. Ghorbani, M. Alami, M. Khomeiri |
کلمات کلیدی: ازگیل، پایداري، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی |
Keywords: Antioxidant activity; Mespilus germanica L.; Phenplic compound; Stability |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1060 :تعداد دفعات بازید