ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (دانلود) |
تأثیر
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری نانهای نیم پخته (دانلود) |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهاي رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم وآرد جو بدون پوشینه (دانلود) |
ویژگی هاي آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان (دانلود) |
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره استونی دورقم ازگیل (دانلود) |
بررسي تأثيرهيدروكلوئيد دانه اسفرزه بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي ماست كم چرب (دانلود) |
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روي خشک شدن ورقه هاي کیوي (دانلود) |
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی وحسی سس مایونز کم چرب (دانلود) |
ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و رئولوژيك بتاگلوكان استخراج شده از جو بدون پوشينه (دانلود) |
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهاي رئولوژیکی خمیر حاصل از اختلاط آرد گندم وآرد جو بدون پوشینه (دانلود) |
بررسي اثر استخراج تركيب هاي فنولي ميوه بلوط (Quercus branti var persica Lindl.) با حلالهاي مختلف بر فعاليت آنتي اكسيداني آنها در ثبات اكسيداتيو روغن آفتابگردان (دانلود) |
ترکیبات شیمیائی و تاثیر برخی روشهاي فرآوري حرارتی بر میزان ترکیبات فنولی میوه دو واریته بلوط ایرانی (دانلود) |
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد (دانلود) |
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوي غلظتهاي مختلف صمغ عربی وصمغ گوار (دانلود) |
تأثير واريته و روش استخراج بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي عصاره برگ هاي زيتون (دانلود) |
تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم (دانلود) |
تأثير موسيلاژ دان هي ريحان بر ويژگي هاي رئولوژيكي و پايداري دوغ (دانلود) |
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی، حسی ورئولوژیکی ماست کم چرب (دانلود) |
ويژگي هاي فيزيكوشيميايي، بافتي و حسي سس مايونز كم چرب حاوي اينولين و پكتين (دانلود) |
امكان سنجي قابليت استفاده از صمغ كتيرا و مالتودكسترين به عنوان جايگزين چربي در سس مايونز (دانلود) |
تأثير شير خشك سويا بر ويژگي هاي تغذيه اي و كيفي نان بربري (دانلود) |
بررسي اثر ضد باكتريايي عصارههاي اتانولي ميوه دو واريته بلوط بر باكتريهاي بيماريزاي مواد غذائي با روش ميكرودايلوشن (دانلود) |
بررسی اثر آنتی اکسیدانی، ضد رادیکالی و قدرت احیاءکنندگی عصاره های مختلف گیاه داروئی موره Artemisia annua L. (دانلود) |
تعيين فعاليت آنتي اكسيداني عصاره هاي فنولي ميوه يك واريته بلوط ايراني( Q.castaneifolia var. castaneifolia) (دانلود) |
بررسي فعاليت آنتي اكسيداني عصاره متانولي دو واريتهي بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتابگردان (دانلود) |
تأثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي هاي جذب آب نخود در فرآيند خيساندن (دانلود) |
بررسی ویژگیهاي حلالیت و الگوي الکتروفورز پروتئینهاي جوانه گندم (دانلود) |
مقايسه ي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي نان گندم حاوي جو بدون پوشينه با نان گندم حاوي جو پوشينه دار (دانلود) |
تاثير حرارت دهي بر خواص عملكردي آرد سويا (دانلود) |
جداسازي پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چاي سیاه (دانلود) |
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ( La5 ) بیفیدوباکتریوم لاکتیس ( Bb12 ) در ماست منجمد پروبیوتیک (دانلود) |
ارزيابي فعاليت ضد ميكروبي و ضدراديكالي عصاره متانولي دو واريته بلوط و تعيين نوع تركيبات فنولي با كروماتوگرافي مايع باكارائي بالا (دانلود) |
تاثیر شرایط اسیدي، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی (دانلود) |
تاثير فرآيند حرارتي بر روي خصوصيات شيميايي و عملكردي آرد دانه گوجه فرنگي (دانلود) |
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، حسی و بافت سس مایونز کم چرب (دانلود) |
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره هاي فنولی (دانلود) |
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداري ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (دانلود) |
ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون (Olea Europaea L.) رقم زراعي ميشن به روش الايزا (دانلود) |
Application of Isfarzeh seed ( Plantag o ovate L.) mucilag e as a fat mimetic in mayonnaise (دانلود ) |
Effect of inulin on the physicoch emical properties, flow behavior and probiotic survival of frozen yogurt (دانلود) |
Spaghetti making potential of Indian durum wheat varieti es in relation to their protein, yellow pigment and enzyme contents (دانلود) |
Physicochemical and biochemical characteristics of Indian durum wheat varieties: Relationship to semolina milling and spaghetti making quality (دانلود ) |
Cryoprotective effects of polyphosphates on Rutilus frisii kutum fillets during ice storage (دانلود ) |
Effects of guar gum and arabic gum on the physicochemical, sensory and flow behaviour characteristics of frozen yoghurt (دانلود ) |
Antioxidant Effect of Microwave-assisted Extracts of Olive Leaves on Sunflower Oil (دانلود ) |
DRUMSTICK ( MORINGA OLEIFERA L.) LEAVES: A POTENTIAL SOURCE OF NATURAL LIPID ANTIOXIDANTS (دانلود ) |
Mango peel powder: A potential source of antioxidant and dietary fiber in macaroni preparations (دانلود ) |
Effect of Microbial Transglutaminase on Spaghetti Quality (دانلود ) |
Moringa oleifera leaves as an inhibitor of human platelet aggregation (دانلود ) |
MICROWAVE -ASSISTE EXTRACTION OF PHENOLICCOM POUNDS FROM OLIVE LEAVES ; A COMPARISON WITH MACERATION (دانلود ) |
Effect of Hydrothermal Pretreatment of Canola Seeds on Dehulling Efficiency and Oil Quality(دانلود) |
Extraction of Pectin from Sunflower Head Residues of Selected Iranian Cultivars (دانلود) |
3325 :تعداد دفعات بازید