صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
Name:
Effect of Microbial Transglutaminase on Spaghetti Quality
Authors:
M. AALAMI
, K. LEELAVATHI
Keywords:
cooking q uality, microbial t ransglutaminase (MTG), scanning electron microscopy (SEM), semolina, spaghetti
Language:
In English
Download
811 :تعداد دفعات بازید
جستجو
پایگاه های علمی
مگیران
صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
یافته های علمی
|
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بر اساس عنوان مقالات
بر اساس نام استاد
بر اساس نام اساتید
بر اساس عنوان کتاب