نام مقاله: تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم | Name: Effect of isfarzeh and basil seed mucilages on physicochemical, rheological and sensory properties of ice cream |
نویسندگان: سید سهیل امیری عقدایی ، مهران اعلمی ، راحیل رضایی ، مهسا دادپور، مرتضی خمیری |
Authors: S.S. Amiri Aghdaei, M. Aalami , R. Rezaei , M. Dadpour , M. Khomeiri |
کلمات کلیدی: بستنی، موسیلاژ اسفرزه، موسیلاژ ریحان، ویژگی های رئولوژیکی |
Keywords: Basil seed mucilage; Ice cream; Isfarzeh seed mucilage; Rheological properties |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1129 :تعداد دفعات بازید