نام مقاله: تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی، حسی ورئولوژیکی ماست کم چرب | Name: Effect of Basil seed mucilage (Ocimum basilicum L.) on the physicochemical and sensory characteristics of low fat yogurt |
نویسندگان: سیدسهیل امیري عقدایی ، مهران اعلمی ، مرتضی خمیري ، راحیل رضایی |
Authors: S.S. Amiri Aghdaei, M. Aalami, M. Khomeiri , R. Rezaei |
کلمات کلیدی: ماست کم چرب، موسیلاژ دانه ریحان، ویژگی هاي رئولوژیکی، آب اندازي |
Keywords: Low fat yoghurt; Basil seed mucilage; Rheological properties; Synersis |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1081 :تعداد دفعات بازید