بررسی ساختار صنعت غذا در آمریکا و اروپا (دانلود) |
اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان (دانلود) |
بررسی و مقایسه روش های استخراج ترکیبات فنولیک به کمک اولتراسونیک و سیستم برگشت حلال از ریشه شیرین بیان (دانلود) |
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک مایکروویو با روش آماری سطح پاسخ (دانلود) |
بررسی فعالیت ضد قارچی و ضد باکتریایی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان با روش الایزا (دانلود) |
بررسی فعالیت آنزیمی مالت حاصل از لاین های جو برتر استان گلستان و ارزیابی ویژگیهای کیفی عصاره حاصل از آنها (دانلود) |
فناوری تشعشع پالس های گاما در ایمنی و بهداشت مواد غذایی (دانلود) |
کاربرد فیلم های خوراکی و بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی (دانلود) |
کاربرد نانو تکنولوژی و پلیمرهای زیستی در بسته بندی مواد غذایی (دانلود) |
میدان های مغناطیسی به عنوان یک روش غیر حرارتی در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها (دانلود) |
کاربرد میکروارگانیسم ها در تولید رنگ (دانلود) |
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی (دانلود) |
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاینهاي برتر استان گلستان (دانلود) |
کاربرد اسانس های روغنی در پوشش های خوراکی برای مقابله با میکروارگانیزم ها (دانلود) |
استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا، آلژینات (دانلود) |
مدلسازي خصوصيات فيزيكوشيميايي شبه پنير پروسس گستردني بر پايه پنير فتاي ايراني (دانلود) |
بررسي خواص مهندسي و بيوفيزيكي پنيرهاي فراوري شده تحت تأثير عوامل مختلف (دانلود) |
تغييرات راندمان و رسيدگي پنير سفيد سنتي و اولترافيلتراسيون تحت تاثير باكتري هاي سرماگرا (دانلود) |
بهینه سازي فرایند خشک کردن کلزا به روش بستر سیال با استفاده از روش پاسخ رویه (دانلود) |
Design and Applicatin of a Novel Dehumi difying System for a Fluidized Bed Dryer for the Drying of Canola Seeds (دانلود ) |
1665 :تعداد دفعات بازید