بررسی ترکیبات غذایی و محتوای انرژی سه واریته متداول خرمای ایرانی ( دانلود) |
شبيه سازي مدل سينتيك خشك كردن دانه گندم (رقم تجن) (دانلود) |
بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر انباری پرتقال تاپسون (دانلود) |
بررسي تاثير متغيرهاي خشك كردن بر خصوصيات كيفي پسته رقم اوحدي (دانلود) |
تاثیر نفوذ تحت فشار کلرورکلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور (دانلود) |
بررسی باقیمانده سم دیازینون در واریته های مختلف خربزه استان خراسان رضوی پس ازسه مرتبه سم پاشی (دانلود) |
بررسی ایزوله هایی از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک های صفراوی و اسید معده شبیه سازی شده (دانلود) |
مقایسه ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا) (دانلود) |
بررسی دیدگاه کارآموزان و کارفرمایان در زمینه تأثیر آموزش های فنی و حرفه ای بر صنعت کشاورزی در استان گلستان (دانلود) |
بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک A.flavus و آفلاتوکسین آن (دانلود) |
استفاده از مواد هیدروکلوئیدی به عنوان پوشش های خوراکی به منظور تولید چیپس کم چرب (دانلود) |
اثر نوع خشک کن، رقم، محصول تولیدی و دمای آب مورد استفاده بر ترکیبات عمده و توانایی باز جذب آب فرآورده های خشک شده سیب زمینی (دانلود) |
بررسی تاثیر میزان پروتئین جو بر کیفیت مالت و خواص فیزیکوشیمیایی عصاره تولیدی (دانلود) |
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات فیزیکی و عناصر معدنی موجود در روغن ارقام عمده کلزا ( Brassica napus L. ) در استان گلستان (دانلود) |
مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری (دانلود) |
بررسي اثر پيش تيمار حرارتي و نوع پرس بر ميزان پايداري اكسيداتيو روغن كلزاي استخراج شده طي دوره نگهداري (دانلود) |
بررسي اثر كاراگينان، دماي روغن و زمان سرخ كردن بر ميزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سيب زميني (دانلود) |
ارتباط بین ترکیبات شیمیایی دانه بادام زمینی با مقاومت آن در برابر کپک Aspergillus flavus (دانلود) |
تأثير مواد هيدروكلوئيدي بر جذب روغن و خواص كيفي خلال نيمه سرخ شده سيب زميني (دانلود) |
بررسي اثر خصوصيات كيفي دو رقم گندم بومي ايران (كوه دشت و زاگرس) بر فرايند مالت سازي (دانلود) |
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده (دانلود) |
استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی (دانلود) |
بررسی امکان استفاده از تریتیکاله به عنوان افزودنی کمکی در عصاره گیري از مالت جو (دانلود) |
بررسي تأثير خشك كردن مقدماتي بر ميزان جذب روغن و خواص كيفي خلال نيمه سرخ شده سيب زميني (دانلود) |
تأثير مقدار مخمر و زمان تخمير بر مقدار اسيد فيتيك وويژگي هاي ارگانولپتيكي نان بربري در شهرستان گرگان (دانلود) |
تأثير فرآيندهاي متداول نگهداري ميوه خيار بر باقي مانده سم مالاتيون (دانلود) |
تأثير صمغ كتيرا بر ويژگي هاي فارينوگرافي و اكستنسوگرافي خمير آرد گندم (دانلود) |
استخراج تركيبات زيست فعال و ارزيابي فعاليت آنتي اكسيداني عصاره هاي اتانولي و استوني بر گهاي اوجي (دانلود) |
تعيين محتواي كل تركيبات فنولي و فلاونوئيدي و ارزيابي ويژگي هاي آنتي اكسيداني عصاره متانولي اوجي (دانلود) |
بررسی ویژگیهاي حلالیت و الگوي الکتروفورز پروتئینهاي جوانه گندم (دانلود) |
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هواي داغ تحت خلا ناپیوسته بر روي برخی ویژگی هاي کیفی برش هاي پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ (دانلود) |
بررسی ویژگی هاي عملکردي سبوس حاصل از برخی واریته هاي برنج ایرانی (دانلود) |
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناژ بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی (دانلود) |
بررسي اثر فرايند مالت سازي بر خواص فيزيكوشيميايي جو (رقم صحرا) و امكان استفاده از جو مالت نشده به عنوان افزودني مكمل (دانلود) |
اثرات انجماد مطلق و انجماد به همراه رفع انجماد بر خصوصیات کمی و کیفی همبرگر منجمد ایرانی (دانلود) |
فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه ی طبیعی و بررسی ویژگی های آن (دانلود) |
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته (دانلود) |
تأثير فرايند خشك كردن بر ميزان تركيبات فنولي و فعاليت آنتي اكسيداني دو رقم خرماي كلوته و مضافتي (Phoenixductylifera) (دانلود) |
تاثیرPH ، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی (دانلود) |
تأثير مواد هيدروكلوئيدي بر جذب روغن و خواص كيفي خلال نيمه سرخ شده سيب زميني (دانلود) |
بررسي تأثير خشك كردن مقدماتي بر ميزان جذب روغن و خواص كيفي خلال نيمه سرخ شده سيب زميني (دانلود) |
The Effects of Spraying Pesticide and Current Keeping Procedures of Cucumber on Residual Concentration of Diazinon (دانلود ) |
Study of oil uptake and some quality attributes of potato chips affected by hydrocolloids (دانلود) |
Influence of partial drying on oil uptake & quality attributes of French fries (دانلود) |
Resistance to airflow through bulk pistachio nuts (kalleghochi variety) as affected by moisture content, airflow rate, bed depth and fill method (دانلود) |
Optimizaion of physico-chemical properties of gelatin extracted from fish skin of rainbow trout (onchorhynchus mykiss) (دانلود ) |
APPLICATION OF PELEG MODEL TO STUDY EFFECT OF WATERTEMPERATURE AND STORAGE TIME ON REHYDRATION KINETICS OF AIR DRIED POTATO CUBES (دانلود ) |
EFFECT OF WATER TEMPERATURE, VARIETY AND SHELF LIFE ON REHYDRATION KINETICS OF MICROWAVE DRIED POTATO CUBES (دانلود ) |
Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) (دانلود) |
Evaluation of Anti-Fungal Activity of Chitosan and Its Effect on the Moisture Absorption and Organoleptic Characteristics of Pistachio Nuts (دانلود ) |
Effect of Pretreatment Conditions on Physicochemical Properties of Rainbow Trout Skin Gelatin (دانلود ) |
optimization of roselle beverage formulation using response surface methodology (دانلود ) |
Soluble soybean polysaccharide: A new carbohydrate to make a biodegradable film for sustainable green packaging (دانلود ) |
2183 :تعداد دفعات بازید