صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
نام مقاله:
بررسی امکان استفاده از تریتیکاله به عنوان افزودنی کمکی در عصاره گیري از مالت جو
نویسندگان:
یحیی مقصودلو
، محبوبه کشیری
کلمات کلیدی:
مالت، جو، تریتیکاله، غلات کمکی
زبان:
فارسی
دانلود
847 :تعداد دفعات بازید
جستجو
پایگاه های علمی
مگیران
صفحه اصلی
تماس با ما
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
RSS
یافته های علمی
|
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بر اساس عنوان مقالات
بر اساس نام استاد
بر اساس نام اساتید
بر اساس عنوان کتاب