نام مقاله: بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ | Name: Evaluation of physicochemical and sensory properties of mayonnaise containing wheat germ protein isolate and xanthan gum |
نویسندگان: مهشید رهبری، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، مهدی کاشانی نژاد |
Authors: M. Rahbari, M. Aalami, Y. Maghsoudlou, M. Kashaninejad |
کلمات کلیدی: ایزوله پروتئین جوانه گندم، جایگزین تخم مرغ، زانتان، سس مایونز |
Keywords: Egg Subtitute, Mayonaise, Wheat germ protein isolate, Xanthan |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1058 :تعداد دفعات بازید