اثر دما ونوع خشک کن بر خواص فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از ارقام جو (دانلود) |
بررسی اثر فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو رقم جو (صحرا و دشت) (دانلود) |
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک پنر سنتی لیقوان (دانلود) |
بررسی تاثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی (دانلود) |
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی (دانلود) |
اصلاح بسته بندی گز به روش بسته بندی با اتمسفراصلاح شده (دانلود) |
بررسی بقایBifidobacterium lactis BB12 وLactobacillus acidophilus LA5 در پنیر سفید آب نمکی (دانلود) |
تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی بار وش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار (دانلود) |
تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صافی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار (دانلود) |
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده (دانلود) |
استفاده از مواد هیدروکلوئیدی به عنوان پوشش های خوراکی به منظور تولید چیپس کم چرب (دانلود) |
تاثیر مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی (دانلود) |
بررسی تاثیر خشک کردن مقدماتی بر میزان جذب روغن و خواص کیفی خلال نیمه سرخ شده سیب زمینی (دانلود) |
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی (دانلود) |
تاثیر نفوذ تحت فشار کلرور کلسیم بر افزایش دوام انباری مهمترین ارقام سیب کشور (دانلود) |
بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (دانلود) |
بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرآیند خیساندن (دانلود) |
بررسی تاثیر میزان پروتئین جو بر کیفیت مالت و خواص فیزیکو شیمیایی عصاره تولیدی (دانلود) |
بررسی اثر خصوصیات کیفی دو رقم گندم بومی ایران (کوه دشت و زاگرس) بر فرایند مالت سازی (دانلود) |
پیش بینی هوشمند و لحظه ای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته (دانلود) |
شبیه سازی پخش رطوبت در دانه پسته (اوحدی) در طی خشک کردن با درجه حرارت بالا (دانلود) |
بررسی تغییر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (دانلود) |
شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزاء محدود (دانلود) |
شبیه سازی پخش رطوبت در دانه پسته (اوحدی) در طی خشک شدن با درجه حرارت بالا (دانلود) |
بررسی ویژگیهای حلالیت و الگوی الکتروفوز پروتئین های جوانه گندم (دانلود) |
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونزحاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ (دانلود) |
تاثیر پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن (دانلود) |
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار (دانلود) |
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیاات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد (دانلود) |
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (la5 ) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (bb12 ) در ماست منجمد پروبیوتیک (دانلود) |
تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سنتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus ) (دانلود) |
اثر آنتی اکسیدانی اسید سیتریک بر فساد چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون طی 6 ماه نگهداری به صورت منجمد (دانلود) |
بسته بندی تحت خلاء و تاثیر آن بر اندیس های فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون در طی 6 ماه نگهداری در دمای 18 - درجه سانتی گراد (دانلود) |
اثر نوع خشک کن، رقم، محصول تولیدی و دمای آب مورد استفاده بر ترکیبات عمده و توانایی باز جذب آب فرآورده های خشک شده سیب زمینی (دانلود) |
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی (دانلود) |
اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (دانلود) |
Comparison between artificial neural networks and mathematical models for moisture ratio estimation in two varieties of green malt (دانلود) |
Thin-layer Drying Characteristics and Modeling of Two Varieties Green Malt (دانلود) |
Effect of Moisture Content on Physical Properties of Barley Seeds (دانلود ) |
Effect of moisture content on biophysical properties of pomegranate seeds (دانلود) |
Study of oil uptake and some quality attributes of potato chips affected by hydrocolloids (دانلود ) |
Influence of Partial Drying on Oil Uptake & Quality Attributes of French Fries (دانلود) |
Physical and aerodynamic properties of paddy and white rice as a function of moisture content (دانلود ) |
Handling and frictional characteristics of soybean as a function of moisture content and variety (دانلود) |
Resistance of bulk pistachio nuts (Ohadi variety) to airflow (دانلود) |
Modeling of wheat soaking using two artificial neural networks (MLP and RBF) (دانلود) |
Resistance to air fl ow through bulk pistachio nuts (Kalleghochi variety) as affected by moisture content, air fl ow rate, bed depth and fi ll method (دانلود) |
Effect of microwave echemical pre-treatment on compression characteristics of biomass grinds (دانلود) |
MODELING WATER ABSORPTION OF SORGHUM DURING SOAKING (دانلود) |
Hydration Kinetics and changes in some Physical properties of wheat kernels (دانلود ) |
MOISTURE-DEPENDENT PHYSICAL PROPERTIES OF CHICKPEA SEEDS (دانلود) |
Pistachio Nut (Ohadi Variety) Mass Transfer Simulation during Process of Drying Using Finite Element Method (دانلود) |
Experimental and Numerical Investigations of Moisture Diffusion in Pistachio Nuts during Drying with High Temperature and Low Relative Humidity (دانلود) |
Thin-layer drying characteristics and modeling of pistachio nuts (دانلود ) |
Some physical properties of Pistachio(PistaciaveraL.) nut and its kernel (دانلود) |
Effect of Drying Methods on Quality of Pistachio Nuts (دانلود ) |
Pistachio Nut (Ohadi Variety) Mass Transfer Simulation during Process of Drying Using Finite Element Method (دانلود ) |
Effects of guar gum and arabic gum on the physicochemical, sensory and flow behaviour characteristics of frozen yoghurt (دانلود) |
Effect of inulin on the physico chemical properties, flow behavior and probiotic survival of frozen yogurt (دانلود) |
OSMOTIC DEHYDRATION OF BUTTON MUSHROOM: FICKIAN DIFFUSION IN SLAB CONFIGURATION (دانلود) |
EFFECTS OF MOISTURE CONTENT ON SOME ENGINEERING PROPERTIES OF TWO VARIETIES OF SAFFLOWER SEED (دانلود) |
Inhibitory impacts of natural antioxidants (ascorbic and citric acid) and vacuum packaging on lipid oxidation in frozen Persian sturgeon fillets (دانلود) |
ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF CITRIC AND ASCORBIC ACIDS AND THEIR PREVENTIVE EFFECT ON LIPID OXIDATION IN FROZEN PERSIAN STURGEON FILLETS (دانلود ) |
Effect of MAP and Different Atmospheric Conditions on the Sensory Attributes and Shelf life Characteristics of Fresh Pistachio Nuts (دانلود ) |
The Effect of Different Non-mechanical Treatments on Splitting Pistachio Nuts (دانلود) |
2353 :تعداد دفعات بازید