نام مقاله: اثر آنتی اکسیدانی اسید سیتریک بر فساد چربی در فیله های منجمد ماهی قره برون طی 6 ماه نگهداری به صورت منجمد | Name: Antioxidant activity of citric acid on Persian sturgeon (Acipenser persicus) fillets quality during 6 month frozen storage |
نویسندگان: هانیه رستم زاد، بهاره شعبان پور، مهدی کاشانی نژاد، علی شعبانی |
Authors: H. Rostamzad, B. Shabanpour , M. Kashani Nejad, A. Shabani |
کلمات کلیدی: ماهی قره برون، بسته بندی، اکسیداسیون، آنتی اکسیدان، اسید سیتریک |
Keywords: Persian sturgeon; Packaging; Oxidation; Antioxidant; Citric acid |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
1060 :تعداد دفعات بازید