نام مقاله: تاثیر زمان تعویض جیره آغازین و سطح اسید آمینه لیزین جیره های غذایی بر عملکرد تولیدی، بازده پروتئین و انرژی در جوجه های گوشتی | Name: Effect of dietary lysine level and changing time of feeding from starter to grower diet on the performance, efficiency of protein and energy utilization broilers |
نویسندگان: بهروز دستار، یوسف جعفری آهنگری، مهدی راشکی، سعید حسنی، محمود شمس شرق |
Authors: B.Dastar, Y.Jafari Ahangari, M.Rashki, S.Hasani, M.Shams Shargh |
کلمات کلیدی: جوجه گوشتی، تخصیص خوراک، جیره آغازین، لیزین |
Keywords: Broiler, Feed allocation, Starter diet, Lysine |
زبان: فارسی |
Language: In Farsi with English Abstract |
دانلود | Download |
925 :تعداد دفعات بازید