کاهش اثرات سمی آفلاتوکسین بر صفات تولیدی، غلظت پروتئین و لیپیدهای خون و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با نانو زئولیت (دانلود) |
بررسی جمعیت میکروبی روده و پاسخ رشد جوجه های گوشتی جوان به جیره های مکمل شده با روکسارسون، آویلا مایسین و فورمایسین گلد (دانلود) |
مقایسه ویژگیهای آنت اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو (دانلود) |
بررسی بقایای bifidobacterium lactis bb12 و lactobacillus acidophilus LA5 در پنیر سفید آب نمک ایرانی (دانلود) |
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد (دانلود) |
اثر عرق نعناع بر قابليت بقاي باكتري هاي پروبايوتيك در نوشيدني سنتي ايراني (دوغ) (دانلود) |
اثر میکروانکپسولاسیونآلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانیدر شرایط شبیه سازي PTCCلاکتوباسیلوساسیدوفیلوس 1643شده معده و روده انسان (دانلود) |
Aspergillus flavus ارتباط بين تركيبات شيميايي دانه بادام زميني با مقاومت آن در برابر كپك (دانلود) |
ارزیابی اثر سردخانه گذاري بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب هايکره بسته بندي شده (دانلود) |
ارزیابی فعالیت ضر میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی(دانلود) |
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردوحاصل از استخراج با امواج مایکروویو (دانلود) |
ارزيابي فعاليت ضد ميكروبي و ضدراديكالي عصاره متانولي دو واريته بلوط و تعيين نوع تركيبات فنولي با كروماتوگرافي مايع باكارائي بالا (دانلود |
ارزيابي فعاليت ضدميكروبي عصاره برگ زيتون
رقم زراعي ميشن (Olea Europaea L.) به روش الايزا (دانلود) |
ارزيابي كيفيت ماهي فيتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمدشده قبل و بعد از جمود نعشي، طي نگهداري در يخچال (4±1°C) (دانلود) |
ارزيابي كيفيت ميكروبي كرههاي عرضه شده در تهران در سال 1386 (دانلود) |
اسيدهاي فنولي، فعاليت ضدراديكالي و ضدميكربي عصاره متانولي برگهاي اوجي (دانلود) |
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ) La5 ( و بیفیدوباکتریوم لاکتیس ) Bb12 ( در ماست منجمد پروبیوتیک (دانلود) |
بررسی آلودگی نمونه های بادام زمینی جمع آوری شده از استان های شمالی ایران به کپک a.flavus و آفلاتوکسین آن (دانلود) |
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوي غلظتهاي مختلف صمغ عربی و صمغ گوار (دانلود) |
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی هاي ارگانولپتیکی مغز پسته (دانلود) |
بررسی مقاومت ایزوله هایی از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک های صفراوی و اسید معده شبیه سازی شده (دانلود) |
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره استونی دو (Mespilus germanica L.) رقم ازگیل (دانلود) |
بررسی و مقایسه روش هاي استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان (دانلود) |
بررسي اثر اينولين بر خواص فيزيكوشيميايي، رئولوژيكي، حسي و زنده ماني پروبيوتيك ها در ماست منجمد (دانلود) |
بررسي اثر شير سويا بر بقاي باكتري هايLactobacillus Acidophilus در طي نگهداري نوشيدني ماست پروبيوتيك (دانلود) |
بررسي عملكرد جوجه هاي گوشتي در شرايط محدوديت غذايي با و بدون مكمل پروبيوتيك (دانلود) |
بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و ميزان پايداري تركيبات فنولي حاصل از ميوه ازگيل (دانلود) |
بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت وویژگی هاي ارگانولپتیکی مغز پسته (دانلود) |
بررسی مقاومت ایزوله از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک های صفراوی و اسید معده شبیه سازی شده (دانلود) |
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (دانلود)
|
بررسی و مقایسه روش هاي استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان (دانلود) |
تأثیر pH ، دما ي زمان استخراج اسیذی بر بازد ي ييصگي اَی پکتیه حاصل از ضايعات کذيی آجیلي (دانلود) |
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهاي فیزیکوشیمیایی، حسی ورئولوژیکی ماست کم چرب (دانلود) |
تأثير پيش تيمار فراصوت بر ويژگي هاي جذب آب نخود در فرآيند خيساندن (دانلود) |
تاثیر چند افزودنی غذایی محرک رشد بر عملکرد، ترکیب لاشه و مقادیر هماتولوژی جوجه های گوشتی (دانلود) |
تأثير دما، غلظت محلول اسمزي و نسبت وزني بر سينتيك خشك كردن اسمزي قارچ دكمه اي Agaricus bisporus(دانلود) |
تاثیر کفیران بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی گندم و آرد و خواص رئولوژیکی خمیر (دانلود) |
تأثير مقدار مخمر و زمان تخمير بر مقدار اسيد فيتيك و ويژگي هاي ارگانولپتيكي نان بربري در شهرستان گرگان (دانلود) |
تأثیر موسیلاژ دانه هاي ریحان و اسفرزه بر ویژگی هاي فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی وحسی بستنی نرم (دانلود) |
تأثير واريته و روش استخراج بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي عصاره برگ هاي زيتون (دانلود) |
تولید ماست بیفیدوس با استفاده از ایزوله ایرانی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن (دانلود) |
جداسازي پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چاي سیاه (دانلود) |
جداسازي و شناسايي باكتري هاي اسيد لاكتيك پنير سنتي ليقوان (دانلود) |
جداسازي، شناسايي و بررسي چگونگي توزيع نژادهاي بيفيد و باكتريوم در برخي از افراد ايراني (دانلود) |
2218 :تعداد دفعات بازید