عنوان:تأثیر شرایط فرآیند بر خواص فیزیکی شیمیایی و عملکردي پودر شیره خرما تولید شده با خشک کردن پاششی | Title:Influence of process conditions on the physicochemical and functional properties of Date palm sap (Phoenix dactylifera L.) powder produced by spray drying |
نویسندگان:علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندي | Author(s):Alireza Sadeghi Mahoonak, Khashayar Sarabandi |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 43-336-94 | Finding source:Research project, No: 94-336-43 |
واژه های کلیدی:خشک کردن پاششی، خواص فیزیکو شیمیایی، شیره خرما، مالتودکسترین، میکروسکوپ الکترونی روبشی | Keywords:Date palm syrup, Maltodextrin, Physicochemical properties, Scanning electron microscope, Spray drying |
دانلود | Download |
عنوان:بررسی ویژگی آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبورعسل | Title:Evaluation of the antioxidant properties Hydrolyzed protein of pollen |
نویسندگان:علیرضا صادقی ماهونک، عاطفه مقصودلو | Author(s):Alireza Sadeghi Mahoonak, Atefe Maqsoudlou |
منبع یافته:طرح تحقیقاتی شماره شناسه 55-324-93 | Finding source:Research project, No: 93-324-55 |
واژه های کلیدی:گرده گل، فعالیت آنتی اکسیدانی، هیدرولیز، پپتیدهاي زیست فعال، بهینه سازي | Keywords:Bee pollen, Anti-oxidative activity, Hydrolysis, Bioactive peptides, Optimization |
دانلود | Download |
عنوان: اندازه گیری و شناسایی ترکیبات زیست فعال و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراجی با حلال های مختلف از گیاه اناریجه |
Title: Characterization of bioactive compounds of Froriepia |
نویسندگان: علیرضا صادقی ماهونک، شهلا سلمانیان، بیتا طباطبایی عمید |
Author(s): Alireza Sadeghi Mahoonak, Shahla Salmanian, Bita Tabatabaee Amid |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 13-304-91 |
Finding source: Research project, No: 91-304-13 |
کلمات کلیدی: ترکیبات فنولی، کلروژنیک اسید، فعالیت آنتی اکسیدانی، کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا، اناریجه |
Keywords: Phenolic compounds, Chlorogenic acid, Antioxidant activity, Froriepia subpinnata |
دانلود | Download |
عنوان: تعیین شرایط بهینه فعالیت و غیرفعال سازی حرارتی آنزیم های پراکسیداژ و پلی فنل اکسیداز میوه ازگیل |
Title: Evaluating the optimum condition for activity and heat deactivation of peroxidase and polyphenol oxidase of |
نویسندگان: علیرضا صادقی ماهونک، محمود یلمه |
Authors: Alireza Sadeghi Mahoonak, Mahmoud Yolmeh |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 30-314-92 |
Finding Source: Research Project No: 92-314-30 |
کلمات کلیدی: پلی فنل اکسیداز، پراکسیداز، ازگیل، فعالیت آنزیمی |
Keywords: Polyphenoloxidase, Peroxidase, Medlar, Characterizations, Enzyme activity |
دانلود | Download |
عنوان: مقایسه شرایط استخراج به دو روش فرا صوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و قدرت مهار رادیکالهای آزاد DPPH حاصل از میوه سنجد سنتی |
Title: Effect of extraction condition with two ultrasonic methods on phenolic, flavonoids and DPPH free radical scavenging activity of |
نویسندگان: علیرضا صادقی ماهونک، فایزه کمالی، زهرا نصیری فر |
Authors: Alireza Sadeghi Mahoonak, Faezeh Kamali, Zahra Nasirifar |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 16-314-92 |
Finding Source: Research Project No: 92-314-16 |
کلمات کلیدی: سنجد زینتی، استخراج، ترکیبات فنولی، ترکیبات فلاونوئیدی، فراصوت |
Keywords: Autumn olive, Phenolic compounds, |
دانلود | Download |
عنوان: اثر ترکیبی صمغ های به دانه و کتیرا در بهبود خواص رئولوژی دوغ |
Title: Effect of quince seed gum and gum tragacanth combinations on |
نویسندگان: علیرضا صادقی ماهونک، فایزه کمالی، مطهره السادات حسینی |
Authors: Alireza sadeghi mahoonak, Fayeze kamali, Motahare sadat Hosseini |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 29-314-92 |
Finding Source: Research Project No:92-314-29 |
کلمات کلیدی: دوغ، صمغ به دانه، صمغ کتیرا، رئولوژی، درصد رسوب |
Keywords: Doogh |
دانلود | Download |
عنوان: بررسی تغییرات قابلیت آنتی اکسیدانی و ارتباط آن با هیدرولیز پروتئین ها در طی نگهداري ماست کم چرب پروبیوتیک | Title: Assessment of changes in antioxidant capacity in relation with protein hydrolysis during storage of low-fat probiotic yogurt |
نویسندگان: علیرضا صادقی ماهونک، حدیثه پایین محلی، بیتا طباطبایی عمید | Authors: A.R. Sadeghi Mahoonak, H. Payein Mohali, B. Tabatabaee Amid |
منبع یافته: طرح تحقیقاتی شماره شناسه 78-306-91 | Finding Source: Research project, No: 91-306-78 |
کلمات کلیدی: ماست پروبیوتیک، درجه هیدرولیز، فعالیت آنتی اکسیدانی، بیفیدوباکتریوم لاکتیس، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس | Keywords |
دانلود | Download |
678 :تعداد دفعات بازید